Ангел в униформа - така жена от Габрово описва във Фейсбук

...
Ангел в униформа - така жена от Габрово описва във Фейсбук
Коментари Харесай

Ангел в униформа: Полицай помага на блокираните в потопа на Южното Черноморие

" Ангел в униформа "  - по този начин жена от Габрово разказва във Facebook дейностите на служител на реда, докато семейството ѝ било блокирано от водата между Царево и Варвара.

Идеята на Ивелина Елмазова и брачният партньор ѝ да разкрият на трите им деца хубостите на Странджа планина се проваля посрещнати от дъжд. А 24 часа по-късно, в деня на наводнението, инстинктът им за самозапазване ги кара да изоставен Варвара. Попадат в задръстването преди Царево.

" Отпред 10-метрова река, която е метър и петдесет висока. Отзад - също. И тези коли стоят на едно рид, някъде малко преди Царево. Отдолу скали и море с 2-3 метра големи талази. И един служител на реда ", разказва Ивелина Елмазова от Габрово, представена от БТВ.

Полицаят е 31-годишният младши автоконтрольор Румен Колев от районното ръководство в Царево.

" Ходеше от кола до кола, навеждаше се, говореше с всички, усмихваш се. По едно време донесе водата си, с която може би разполагаше, на едно детенце, което беше жадничко – то беше две коли пред нас. Този човек имаше патрулка. Той не влезе вътре, той не седна от самото начало. Каза, че е по този начин от 4 часа сутринта. Той беше толкоз влажен, толкоз бодър, толкоз спокоен ", споделя Ивелина Елмазова.

Полицай Колев работи в системата на Министерство на вътрешните работи от шест години.

" Не мисля, че съм направил нещо, което е по-специфично от това, което вършим всеки ден или което би направил всеки сътрудник. Аз постоянно съм попадал на сътрудници, които биха сторили същото. Проблемът е, че обществото е настроено по различен метод към нас ", споделя от своя страна служителят на реда.

" И аз безпределно му благодаря. От името на всички, които бяхме там, залостени в тези коли. Този човек беше просто като някакъв ангел в униформа ", отбелязва още Ивелина Елмазова.

От блокираните към 40 автомобила там потърпевши хора няма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР